Jag vet inte riktigt

Kommentar,
Jag satt och tänkte på hur du fungerar när jag kikade runt i din blogg. Personligen tror jag inte att det är så smart av dig att du lägger upp en lista på allt du äter. Det är risk för att ditt kontrollbehov över vad du äter och stoppar i dig aldrig kommer att försvinna, nu när du även har koll på det nu i rehabiliteringen. Jag förstår dig ifall du inte riktigt kan släppa det och så, och varför du skriver det på bloggen - tolka mig inte fel, men för ditt eget bästa är det nog inte världens smartaste idé. Svara gärna.

Svar
Jag tror verkligen inte att min kontrollbehov ökas! Jag menar varför skulle det göra det, alla vet väll vad dom äter?
 Och förresten så lägger jag ju inte ut allt jag äter, inte alla mellanmål, inte varteviga litet tugummi eller extra dryck. Och om det skulle öka mitt kontrollbehov, skulle jag inte då lägga ut energiinehåll osv? Desutom så ser ju alla dagar nästan likadana ut för mig i matväg, förutom att lunch &middag byts ut, så jag vet ju endå alltid vad jag ska äta varje dag, så om jag skriver ut det på bloggen hur skulle det då kunna öka mitt kontroll behov, eh ingenting kanske?
Vad tror du om det här?

Kommentarer
Postat av: Kristin

Hejsan! Är du sugen på en ny bloggdesign? Just nu har jag försäljning på fem stycken i min blogg, i olika stilar för både tjejer och killar. Bara 150 kronor. För att se dem samt få mer information, klicka på länkarna nedan!



http://liddie.blogg.se/2009/february/saljes-1.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-5.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-7.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/may/saljes-10.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/may/saljes-11.html#comment



Om du vill ha en design helt enligt dina önskemål kan du beställa en alldeles egen för 200 kronor! Läs i sådana fall mer om det genom att trycka på knappen där det står "bloggdesign" i min header. Ha en bra dag : )

2009-06-04 @ 12:24:20
URL: http://liddie.blogg.se/
Postat av: Yrla Virvla VirvelFlicka

STUDENTVECKA! :d

2009-06-04 @ 12:27:07
URL: http://iirla.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag har fått lära mig att det är bra att veta vad man stoppar i sig, elr kanske itne riktigt vad man stoppar i sig men hur äns matvanor ser ut, så att man vet om dom är normala elr om man behöver ändra på dom typ.

Det kan nog bli som en kontroll behov för vissa, för andra inte.

2009-06-04 @ 12:30:40
URL: http://ramavoite.blogg.se/
Postat av: Lina

Strunta du i den komentaren^^

Om du frågar mig så tror jag istället att du kanske kan hjälpa andra på så sätt. Då ser de kanske lite vad som är "normalt" och bra att äta. Visst denna diet eller vad man ska kalla det för kanske inte funkar för alla, men i alla fall. + det kanske är jätte bra för dig att få berätta sådant, du kanske känner dig bättre. "Egen-terapi". Det är ju din blogg så du får ju skriva vad du vill :)

2009-06-04 @ 13:09:16
URL: http://zooda.blogg.se/
Postat av: Rebecca♥

jag ser inte alls varför det skulle påverka! Det är ju inte så att du siter och kollar tillabaka var eviga dag att idag åt jag si och så mycket... ehh, jag tror inte det påverkar alls!

2009-06-04 @ 14:02:21
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tror att du själv vet bäst om det förändrar dig negativt, faktiskt! Du är stark!

2009-06-05 @ 17:45:41
Postat av: Therese

Jag har inte anorexi så jag vet inte, men jag har känslan av att det är braaaa om din kontroll ökar av detta, det är ju trots allt du som ska ha kontrollen , inte sjukdomen :) Eller?

2009-06-06 @ 17:21:41
Postat av: josefin

alla har väll endå kontroll över vad man äter, jag brukar då tänkte då & då vad jag äter? :)

Tycker inte att det spelar någon roll att du lägger upp dina maträtter!

2009-09-08 @ 19:12:55
URL: http://naslundjosefin.blogg.se/

Namn:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0