Smekmånaden

Vet ni att den första perioden av svälten kallas "smekmånaden", ni vet den tiden då allting går bra, och man känner sig överlägsen och bäst och man bara rasar ner i vikt? Det är väll dit alla som vill fortsätta vara sjuka längtar tillbaka tilll, det gjorde jag själv förut innan jag bestämde mig för att bli frisk. Men vet ni vad, man kommer aldrig mer tillbaka dit, det har jag läst i flera böcker om anorexi. Så alla som strävar efter att få komma tillbaka dit, det kommer aldrig hända... iallfall om man ska tro på det som står i flera böcker. Och jag tror iallfall på att det är så, för jag har gått ner ordentligt i vikt två gånger, och det var bara första gången som jag kände mig som man gör när man är i "smekmånaden" den andra gången var jag bara sur och mådde allmänt dåligt. Efter smekmånaden så går allting utför man mår sämre och sämre och orkar mindre och mindre, och det enda som händer är att man vill gå ner mer i vikt och man upplever sig själv som tjockare ju mer man går ner i vikt, även om man bara är ett skelett.


Kommentarer
Postat av: emma,

hej hej, kolla gärna in min nystartade blogg med massa pyssel, secondhand tips m.m:D

2009-05-27 @ 13:55:14
URL: http://broccolie.blogg.se/
Postat av: mia

Svar; Åh, tack! Din blogg verkar intressant, jag kommer läsa den! :)

2009-05-27 @ 13:58:10
URL: http://miary.blogg.se/
Postat av: broccolie

åh tack så mycket:D fortsätt gärna besöka mig! Jo, eller jag kan göra headers till dom som vill ha, hurså?:)

2009-05-27 @ 14:05:59
URL: http://broccolie.blogg.se/
Postat av: broccolie

jaha hehe okej säg bara till om du vill ha hjälp, fast just nu har jag lite ont om tid, har så mycket prov nu dom sista veckorna:P

2009-05-27 @ 14:35:11
URL: http://broccolie.blogg.se/
Postat av: Cajsa

en ganska känslig fråga som du inte behöver svara på: Är du själv anorektiker som är på väg att bli bättre eller tycker du i allmänhet att alla ska säga hejdå till den?

2009-05-27 @ 14:42:55
URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: Anonym

kul och höra :)

2009-05-27 @ 14:48:23
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/
Postat av: Anonym

ursch jag har läst egenom din blogg. Min syster har haft bulemi och jag har varit nära att få anorexia, så jag kan nästan förstå hur du har haft det, inte riktigt eftersom att jag aldrig riktigt fick det. Men jag tyckte ändå att det va ett helvete. Iaf, bara så du vet hatar jag verkligen den där bilden du la ut, jag menar.. flickan i spegeln är inte tjock, visst, hon är större än flickan som kollar sig i spegeln, men man kan inte säga att flickan i spegeln är tjock.

fortsätt skriv!<3

2009-06-07 @ 00:20:03
Postat av: josefine s

jag förstår det där faktiskt, hittade precis hit och du har ju lagt ner bloggen, men ändå..



jag hade inte allt för grova ätstörningar, ingen diagnos men skolan tog tag i det och jag fick åka till sjukhuset ett antal gånger och så... jag upplevde nog hela den tiden som "smekmånaden" på något sätt.. jag har inget minne av att jag någonsin mådde dåligt under tiden, men det har man väl förträngt. men jag kan säkert säga att jag inte är frisk ändå, jag äter normalt men får då och då ångest, och tycker att jag är överviktig och försöker komma tillbaka för att jag trivdes i det, men lyckas aldrig, även fast jag vet att det är jättedåligt osv. det är som en tvångstanke

2009-12-09 @ 21:03:11
URL: http://littlesowa.blogg.se/

Namn:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0