Kvällsfika&Badminton

Idag till kvällsfika så blev det,
 
♥ 1fazer rågform
♥ 1skogaholm kneipp
♥ 2glas proviva
♥ gurka





Klockan nio ikväll så ska jag iväg med pappa och spela badminton, det ska bli jätte skönt, har inte gjort något sådant sen i jag vet inte, augusti var sista gången jag tränade på rikitgt... inte för att det här är träning men endå. Nästa gång jag ska på vägning så hoppas jag att jag har fått ett högre bmi (dvs gått upp i vikt) så att jag får börja springa två gånger i veckan, det skulle vara jätte skönt, för jag tycker att det är så härligt att vara ute och springa på sommaren, inte för att bränna kcl utan bara för att det är så skönt att röra på sig och man blir så pigg.
En sak som många med ätstörning gör är ju att träna direkt efter maten, för att dämpa ångesten, det är verkligen inte bra att göra så för då låter man ätstörningen ta över en. När jag vägde mindre så hade jag alltid en timmes vila efter maten, då tyckte jag att det var jätte jobbigt, och jag fick inte gå på toan själv osv. Men nu har jag inte vila längre, men endå så brukar jag oftast sitta ganska still efter maten. Har du vila efter maten?

Kommentarer
Postat av: Matilda

jag har just nu itne någon behandlig för mig ätstörning, och jag ahr heller inte anorexi utan mer åt bulemi hållet, jag brukar itne träna men sysselsätta mig efter att jag ätit, så att jag slipper ångesten, jag kanske tex sätter mig och läser bloggar elr spelar datorspel efter att jag har ätit

2009-05-31 @ 20:08:55
URL: http://ramavoite.blogg.se/
Postat av: Katrin

Älskar dig blogg, keep a good work! Känns som vi både e påväg framåt, love it!

Kanske kan ha kontakt på ett annat sätt? :)

Kram!

2009-05-31 @ 20:22:39
URL: http://katrinradomska.blogg.se/
Postat av: Matilda

sv: jag har haft behandling och sådär, men nu är det sagt som så att det får vara tills jag känner att jag vill kämpa igen.

Min ätstörning är itne sådär extrem, jag är just nu iaf normalviktig och sådär, äter hyffsat normalt, kräks sällan, det är mest ångesten som är mitt problem just nu

2009-05-31 @ 20:38:24
URL: http://ramavoite.blogg.se/
Postat av: josefin

Hej, nu har jag frågestund i bloggen. Kika gärna in och skriv en eller flera frågor. Det kan vara om precis vad som helst!

2009-05-31 @ 21:18:59
URL: http://stendahl.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag hade/har vila 30 minuter efter lunch och middag. Men det har som fallit bprt de senaste veckorna. Höll det bara några veckor efter att ajg blivit utskriven... ; o

btw..Kneippe är jättegott ;p

rågform också,men det får ajg dock inte äta för de är för "tunna" och osötade..(men det är ju kenippe också..)

2009-05-31 @ 22:36:02
URL: http://umbrellastorm.blogg.se/
Postat av: Elin

Sv; Tack :)



Vad stark du verkar vara, fortsätt så!

2009-05-31 @ 22:53:19
URL: http://trelins.blogg.se/
Postat av: Veronica

Bra blogg :) Kan du inte lägga in bilder på dig själv också ? Har aldrig sett ditt ansikte :o Kram

2009-06-04 @ 19:28:11
Postat av: anna

Hej!

jag har också varit sjuk i anorexia men nu är jag frisk:) TRänat fitness istället men nu tränar jag bara för det är roligt.. tog 70kg i bänkpress, ine många töser som pallar:)))

2009-06-08 @ 11:57:36
URL: http://annahhh.blogg.se/

Namn:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0