Dinner for two

Dagens middag blev,

♥ risgryns gröt (bobs)
♥ mellanmjök
♥ kanel( bild lånad från google, syrran har kameran på balen )

Jag kommer ihåg förr innan jag blev inlagd, då fick jag bara en dl risgrynsgröt bara för att jag sa att den dl hade ju faktiskt lika mycket kcl som en portion havregryns gröt, sjukt va? Och mina föräldrar kunde ju som inte stoppa mig heller, ush vad sjuk jag var. Men idag åt jag iallfall 2,5dl, alltså en normal portion!
Hur mycket gröt brukar du äta?

Kommentarer
Postat av: isabel

Hej!

Jag måste bara säga att din blogg är grymt inspirerande. Jag blev nyss sjuk i ätstörning, och ska precis börja få vård osv. Kan t.o.m hända att jag tvingas bli inlagd (om jag inte börjar äta bättre) och din blogg den tar bort lite av min ångest. För jag får läsa och får inse att den finns ett liv utan all kontroll osv. Du är grymt stark som vågar skriva så öppet om det här och vad du äter till varje måltid. Sedan beundrar jag dig som verkligen vill bli frisk!

Du kommer klara det här! (:

/isabel

2009-06-03 @ 19:34:25
URL: http://iiisabels.blogg.se/
Postat av: Sofie

Åh, risgrynsgröt är supergott ju! :-D

Jag brukar äta ett halvt sådant paket. Det är väl normalportion? :)

2009-06-03 @ 19:44:59
URL: http://lillasofie.blogg.se/
Postat av: isabel

sv:

Efter jag började läsa din blogg är jag ju som lite tacksam över att få hjälp. Jag har ju trots allt gått ner 10-11 kg varav 8 kg på lite mindre än två månader men samtidigt så kan jag ju inte fatta att jag är sjuk. Jag vill vara frisk, men jag vet inte om jag vill bli frisk.

Hoppas jag kan bli lika stark som du iaf! ^^

2009-06-03 @ 19:56:50
URL: http://iiisabels.blogg.se/
Postat av: Nitzz

Tack.. för att din blogg finns. De får mig att inse att man lix inte är ensam. Lycka till! <3

2009-06-03 @ 20:11:36
URL: http://nitzzii.blogg.se/
Postat av: soya

Åh vad gott det ser ut. Jag älskar alla sorters gröt. Jag brukar äta ca: 3 dl risgrynsgröt på paket. Och när jag kokar havregrynsgröt så tar jag 2 dl havregryn. Gröt är gott och mättande. :)

Jag tycker även att du är väldigt duktigt måste jag få säga. Jag önskar att jag kan komma lika långt som du. Men jag är en bra bit på vägen och snart är jag också fri. Tack för all inspiration. kramar ^^

2009-06-03 @ 20:21:41
URL: http://metrobloggen.se/sweetpee
Postat av: Itha

Sv: Tack : D & lycka till med att övervinna anorexin osv <3

2009-06-03 @ 20:23:47
URL: http://ithaslife.blogg.se/
Postat av: Sarah

Sällan jag äter risgrynsgröt. Gillar nog havregrynsgröt bättre:) Men om jag äter risgrynsgröt nån gång runt jul så äter jag antingen halva förpackningen med kanel på + en macka eller nästan hela förpackningen med kanel fast utan macka:) Mjölk däremot har jag aldrig till.

2009-06-03 @ 20:45:13
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: ottilia

Jag satt och tänkte på hur du fungerar när jag kikade runt i din blogg. Personligen tror jag inte att det är så smart av dig att du lägger upp en lista på allt du äter. Det är risk för att ditt kontrollbehov över vad du äter och stoppar i dig aldrig kommer att försvinna, nu när du även har koll på det nu i rehabiliteringen. Jag förstår dig ifall du inte riktigt kan släppa det och så, och varför du skriver det på bloggen - tolka mig inte fel, men för ditt eget bästa är det nog inte världens smartaste idé. Svara gärna.

Var någon stans går du på behandlingen, eller är det en för personlig fråga?

Lycka till till ett fortsatt friskt liv! :)

2009-06-04 @ 01:06:41
URL: http://ssignatursvart.blogg.se/
Postat av: Rebecca♥

typ 1 dl okokt havregryn, ingen aning om hur mky det blir - risgrynsgröt äts ju bara på vintern för mig och då bara slevar jag upp i en skål ^^ haha

2009-06-04 @ 14:04:11
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/

Namn:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0